Inschrijven

Nationale evaluatievergadering 28 mei 2019

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Startpagina

Tijdens de nationale evaluatievergadering blikken we samen terug op de SID-in 2019. We bespreken de positieve punten, pijn- en verbeterpunten naar volgend jaar toe. We bespreken ook de algemene bevindingen die er tijdens de regionale evaluatievergaderingen naar boven kwamen.

Praktische info

Datum en uur
Dinsdag 28 mei 2019, van 9u00 tot 12u00.

Locatie
Hendrick Consciencegebouw - 1B03 (aanmelden aan de balie)
Koning Albert II-laan 15
1210 Brussel

Bereikbaarheid
https://www.vlaanderen.be/vlaamse-overheid/gebouwen/hendrik-consciencegebouw

Met de auto 

Als je uit het stadscentrum of van de Brusselse kleine ring komt.
Men neemt rechts de uitrit van de tunnels Rogier of Sainctelette en neemt dan aan een rotonde links de Koning Albert II-laan richting Noordstation. Het Consciencegebouw ligt langs de rechterkant, voorafgaand de Belgacom-toren.

Als je uit het noorden van Brussel komt (A12, E19, Vilvoorde,...).
Men volgt na de Van Praet-brug het kanaal, aan de linkerzijde. Op de Willebroekkaai neemt men links de Simon Bolivarlaan tot aan de rotonde voor het Noordstation. Vervolgens neemt men rechts richting centrum. Het Consciencegebouw ligt links aan de overzijde van de Koning Albert II laan. Men kan op de Koning Albert II laan rondrijden tot aan het Consciencegebouw.

Parkeren kan in de ondergrondse parking.

Met openbaar vervoer 

Het Consciencegebouw is vlakbij het Noordstation : te voet 5 minuten. Men kan naar Brussel Noord reizen met de trein of de tram- en buslijnen van MIVB of De Lijn. Men verlaat het Noordstation via de hoofdingang, richting Simon Bolivarlaan. Voor de rotonde neemt men naar links de Koning Albert II-laan richting Belgacom-toren. Het Consciencegebouw ligt even over de Belgacomtoren aan het nummer 15.

Inschrijven
Inschrijven kan uitsluitend via het online inschrijvingsformulier

Programma

  • Verwelkoming door Jessie Minten
  • Inleiding
  • Bezoekersaantallen
  • Regionale evaluatievergaderingen
  • SID-in 2020
  • SID-in van de toekomst
  • Varia

Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

Het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming gebruikt je persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dit hiervoor nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch deze gebruiken of laten gebruiken voor commerciële doeleinden.

Verplichte en facultatieve informatie

Je naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief. Als je deze niet invult, heeft dit geen enkele invloed op de registratie.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming
Hendrik Consciencegebouw
Koning Albert II-laan 15
1210 Brussel

Verantwoordelijke

Jessica Minten

Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op https://onderwijs.vlaanderen.be/departement-onderwijs-en-vorming.

Contact

Voor praktische vragen over jouw inschrijving kan je contact opnemen met:

Sandra Van Asbroek (sandra.vanasbroek@ond.vlaanderen.be)
Jolien Verbruggen (jolien.verbruggen@ond.vlaanderen.be) of
sidin@vlaanderen.be