Inschrijven

ABC-opleiding personeelssecretariaten

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Opleidingsinformatie

Het ABC van de onderwijswetgeving secundair onderwijs

Ben je nieuw op het schoolsecretariaat? Vind je het moeilijk om je weg te vinden in complexe onderwijsreglementering? Dan is het ABC van de onderwijswetgeving of kort de ABC-opleiding zeker iets voor jou.

De AGODI-Academie voorziet elk schooljaar een basisopleiding voor beginnende secretariaatsmedewerkers in het secundair onderwijs.

Op het programma:

  • een introductie over AGODI
  • kennismaking met de onderwijswebsite
  • info over school- en personeelsregelgeving

Waar en wanneer?

De ABC-opleiding vindt plaats op vrijdag 13 september 2019 in het auditorium van het Ellipsgebouw in Brussel.

Praktische informatie

Datum en uur
Vrijdag 13/09/2019, van 09:00 uur tot 16:30 uur (ontvangst met koffie vanaf 8u30)
Er wordt tijdens de middagpauze een broodjeslunch aangeboden aan de deelnemers.

Locatie
De lesdag vindt plaats in Brussel Ellipsgebouw - auditorium

Bereikbaarheid
Ellipsgebouw

Inschrijven
Deelname is volledig gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.
Het aantal plaatsen is beperkt tot 90 deelnemers. Bij maximale bezetting sluiten we de inschrijvingen af.


Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

AGODI gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dit hiervoor nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch deze gebruiken of laten gebruiken voor commerciële doeleinden.

Je gegevens worden bewaard tot 1 september van het schooljaar volgend op je inschrijving zodat we onze opleidingen kunnen evalueren of om je verder op de hoogte te kunnen houden van het toekomstig aanbod. Na deze datum worden je gegevens uit onze databanken verwijderd.

Verplichte en facultatieve informatie

Jouw naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming AGODI - Agentschap voor Onderwijsdiensten Koning Albert II-laan 15 1210 Brussel

Verantwoordelijken

Bruno Lamelyn Elke Defranc

Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens. AGODI beschikt ook over een procedure om met gegevenslekken om te gaan.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.agodi@ond.vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.agodi@ond.vlaanderen.be . Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op http://www.agodi.be/over-ons/privacyverklaring