Besluit van de Vlaamse Regering
[betreffende de modulaire structuur van het secundair volwassenenonderwijs
voor de studiegebieden bakkerij, drankenkennis, horeca, en slagerij]
goedkeuringsdatum
10 JULI 2008
publicatiedatum
B.S.01/10/2008
datum laatste wijziging
19/10/2023
COODINATIE
(1)
B.Vl.R. van 11/06/2010 (B.S. 05/08/2010)
(2)
B.Vl.R. van 24/04/2015 (B.S. 04/06/2015)
(3)
B.Vl.R. van 30/08/2016 (B.S. 20/09/2016)
(4)
B.Vl.R. van 13/07/2018 (B.S. 10/08/2018)
(5)
B.Vl.R. van 15/02/2019 (B.S. 23/05/2019)
(6)
B.Vl.R. van 04/09/2020 (B.S. 20/10/2020)
(7)
B.Vl.R. van 26/02/2021 (B.S. 23/04/2021)
(8)
B.Vl.R. van 02/07/2021 (B.S. 17/08/2021)
(9)
B.Vl.R. van 11/03/2022 (B.S. 08/06/2022)
(10)
B.Vl.R. van 31/08/2023 (B.S. 19/10/2023)
detail
Besluit van de Vlaamse Regering tot wijziging van de regelgeving over de indeling van de
leer- en studiegebieden in opleidingen van het volwassenenonderwijs, de studiebekrachtiging, de organisatie
van het opleidingsaanbod en de modulaire structuur van de basiseducatie voor het leergebied Nederlands
tweede taal en het secundair volwassenenonderwijs voor de studiegebieden algemene personenzorg, horeca,
huishoudhulp, ICT-technieken, lichaamsverzorging, logistiek en verkoop, mechanica-elektriciteit en meubelmakerij ;
De Vlaamse Regering,
Gelet op het decreet van 15 juni 2007 betreffende het
volwassenenonderwijs, in onderheid op artikel 24, § 1, en artikel 181,
gewijzigd bij het decreet van 4 juli 2008;
Gelet
op het besluit van de Vlaamse Regering van 26 januari 2007 betreffende de
modulaire structuur van het secundair onderwijs voor sociale promotie voor het
studiegebied voeding;
Gelet op de adviezen van de
Vlaamse Onderwijsraad, gegeven op 20 december 2005 en 19 december
2006;
Gelet op het advies van de Inspectie van
Financiën, gegeven op 8 april 2008;
Gelet op
protocol nr. 657 van 23 mei 2008 houdende de conclusies van de onderhandelingen
die gevoerd werden in de gemeenschappelijke vergaderingen van
Sectorcomité X en van de onderafdeling "Vlaamse Gemeenschap" van
afdeling 2 van het Comité voor de provinciale en plaatselijke
overheidsdiensten;
Gelet op protocol nr. 422 van
23 mei 2008 houdende de conclusies van de onderhandelingen die gevoerd werden
in de vergadering van het overkoepelend onderhandelingscomité vrij
gesubsidieerd onderwijs;
Gelet op advies 44.670/1
van de Raad van State, gegeven op 3 juli 2008, met toepassing van artikel 84,
§ 1, eerste lid, 1°, van de gecoördineerde wetten op de Raad van
State;
Op voorstel van de Vlaamse minister van
Werk, Onderwijs en Vorming;
Na
beraadslaging,
Besluit :
Artikel 1.
[
Ter uitvoering van artikel 24, § 1, van het decreet van 15 juni 2007 betreffende het volwassenenonderwijs
worden de opleidingsprofielen voor de modulaire structuur van het secundair volwassenenonderwijs op de volgende
wijze vastgelegd in de volgende bijlagen die bij dit besluit zijn gevoegd:
1° bijlage XLI tot en met XLVI voor het studiegebied bakkerij;
2°
[bijlage LXX]
voor het studiegebied drankenkennis;
3°
[
[bijlage XXIX en XXX,
bijlage LIX tot en met LXIX en bijlage LXXI tot en met LXXIV]
[voor het studiegebied horeca]
;]
4° bijlage XLVII tot en met LIV voor het studiegebied slagerij.
Ter uitvoering van artikel 24, § 2, van het voormelde decreet wordt voor bijzondere doelgroepen op de volgende
wijze afgeweken van het minimale aantal lestijden:
1° voor het studiegebied bakkerij:
a) de opleiding Banketbakkerij kan voor traaglerende cursisten 920 lestijden omvatten, waarbij de module Stage
[Banketbakkerij]
240 lestijden omvat
[en voor snel lerende cursisten 720 lestijden omvatten, waarbij de
module Stage Banketbakkerij 40 lestijden omvat]
;
b) de opleiding Bakker kan voor traaglerende cursisten 920 lestijden omvatten, waarbij de module Stage Bakkerij
240 lestijden omvat
[en voor snel lerende cursisten 720 lestijden omvatten, waarbij de
module Stage Bakkerij 40 lestijden omvat]
;
c) de opleiding Medewerker Bakkerij kan voor traaglerende cursisten 840 lestijden bij een maximale afwijking
omvatten, waarbij alle modules 120 lestijden omvatten;
2° voor het studiegebied slagerij:
a) de opleiding Bereider van Vleesproducten (Charcutier) kan voor traaglerende cursisten 240 lestijden omvatten,
waarbij de module Ontvangstcontrole en voorraadbeheer slagerij 80 lestijden omvat;
b) de opleiding Medewerker Slagerij kan voor traaglerende cursisten bij een maximale afwijking 600 lestijden
omvatten, waarbij alle modules 120 lestijden omvatten;
c) de opleiding Slager Distributie kan voor traaglerende cursisten bij een maximale afwijking 600 lestijden
omvatten, waarbij alle modules 120 lestijden omvatten;
d) de opleiding Slager-Spekslager kan voor traaglerende cursisten bij een maximale afwijking 1120 lestijden
omvatten, waarbij de module Stage Slagerij 240 lestijden omvat en de module Aankoop-, verkoop- en voorraadbeheer
slagerij 80 lestijden omvat
[en voor snel lerende cursisten 880 lestijden omvatten, waarbij de
module Stage Slagerij 40 lestijden omvat]
;
e) de opleiding Vleesbereider kan voor traaglerende cursisten 160 lestijden omvatten, waarbij de module
Ontvangstcontrole en voorraadbeheer slagerij 80 lestijden omvat;
f) de opleiding Vleesbewerker kan voor traaglerende cursisten 240 lestijden omvatten, waarbij de module
Ontvangstcontrole en voorraadbeheer slagerij 80 lestijden omvat;
g) de opleiding Wild- en Gevogelteslager kan voor traaglerende cursisten bij een maximale afwijking 760 lestijden
omvatten, waarbij de module Aankoop-, verkoop- en voorraadbeheer slagerij en de module Ontvangstcontrole en
panklaar maken wild en gevogelte elk 80 lestijden omvatten en de module Stage wild- en gevogelteslagerij 240 lestijden
omvat
[en voor snel lerende cursisten 480 lestijden omvatten, waarbij de
module Stage Wild- en Gevogelteslagerij 40 lestijden omvat]
.
]
[3° voor het studiegebied horeca :
a) de opleiding Medewerker Fastfood kan voor traag lerende cursisten 240 lestijden omvatten, waarbij
de modules
[...]
Klassieke fastfoodgerechten en Trendy fastfoodgerechten elk
120 lestijden omvatten;
b) de opleiding Medewerker Spoelkeuken kan voor traag lerende cursisten 120 lestijden omvatten,
waarbij de module Werken in de spoelkeuken 120 lestijden omvat.
]
[c) de opleiding Chef de Partie Desserten, Gebak en Brood kan voor traag lerende cursisten 1320 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurantdesserten, -brood en -gebak, Restaurantdesserten, -brood en -gebak uit de wereldkeuken, Gezonde en dieet restaurantdesserten, -brood en -gebak en Trendy en alternatieve Restaurantdesserten, -brood en -gebak elk 120 lestijden omvatten;
d) de opleiding Chef de Partie Desserten, Gebak en Brood kan voor snel lerende cursisten 440 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurantdesserten, -brood en -gebak, Restaurantdesserten, -brood en -gebak uit de wereldkeuken, Gezonde en dieet restaurantdesserten, -brood en -gebak en Trendy en alternatieve Restaurantdesserten, -brood en -gebak elk 40 lestijden omvatten;
e) de opleiding Chef de Partie Groenten, Fruit en Kruiden kan voor traag lerende cursisten 1320 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden, Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden uit de wereldkeuken, Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden en Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden elk 120 lestijden omvatten;
f) de opleiding Chef de Partie Groenten, Fruit en Kruiden kan voor snel lerende cursisten 440 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden, Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden uit de wereldkeuken, Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden en Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden elk 40 lestijden omvatten;
g) de opleiding Chef de Partie Vis, Schaal- en Schelpdieren kan voor traag lerende cursisten 1320 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren, Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken, Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren en Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren elk 120 lestijden omvatten;
h) de opleiding Chef de Partie Vis, Schaal- en Schelpdieren kan voor snel lerende cursisten 440 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren, Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken, Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren en Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren elk 40 lestijden omvatten;
i) de opleiding Chef de Partie Vlees, Wild en Gevogelte kan voor traag lerende cursisten 1320 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte, Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken, Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vlees, wild en gevogelte en Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte elk 120 lestijden omvatten;
j) de opleiding Chef de Partie Vlees, Wild en Gevogelte kan voor snel lerende cursisten 440 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte, Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken, Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vlees, wild en gevogelte en Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte elk 40 lestijden omvatten;
k) de opleiding Grootkeukenhulpkok kan voor traag lerende cursisten 720 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten en de modules Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte, Grootkeukenbereidingen met vis, Grootkeukenbereidingen met groenten en kruiden en Grootkeukennagerechten elk 120 lestijden omvatten;
l) de opleiding Grootkeukenhulpkok kan voor snel lerende cursisten 240 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten en de modules Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte, Grootkeukenbereidingen met vis, Grootkeukenbereidingen met groenten en kruiden en Grootkeukennagerechten elk 40 lestijden omvatten;
m) de opleiding Grootkeukenkok kan voor traag lerende cursisten 1080 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten en de modules Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte, Grootkeukenbereidingen met vis, Grootkeukenbereidingen met groenten en kruiden, Grootkeukennagerechten, Gespecialiseerde grootkeuken, Gespecialiseerde grootkeuken/Organisatie en Gespecialiseerde grootkeuken/Beheer elk 120 lestijden omvatten;
n) de opleiding Grootkeukenkok kan voor snel lerende cursisten 360 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten en de modules Grootkeukenbereidingen met vlees en gevogelte, Grootkeukenbereidingen met vis, Grootkeukenbereidingen met groenten en kruiden, Grootkeukennagerechten, Gespecialiseerde grootkeuken, Gespecialiseerde grootkeuken/Organisatie en Gespecialiseerde grootkeuken/Beheer elk 40 lestijden omvatten;
o) de opleiding Hulpkok kan voor traag lerende cursisten 840 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten en Initiatie ontvangst en bediening van gasten elk 120 lestijden omvatten;
p) de opleiding Hulpkok kan voor snel lerende cursisten 280 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten en Initiatie ontvangst en bediening van gasten elk 40 lestijden omvatten;
q) de opleiding Keukenmedewerker kan voor traag lerende cursisten 240 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten;
r) de opleiding Keukenmedewerker kan voor snel lerende cursisten 80 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten;
s) de opleiding Kok kan voor traag lerende cursisten 1200 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 60 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurant à la carte, Restaurant à la carte en keukenorganisatie en Restaurant à la carte en keukenbeheer elk 120 lestijden omvatten;
t) de opleiding Kok kan voor snel lerende cursisten 400 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten, Eenvoudige visgerechten, Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden en Eenvoudige nagerechten elk 20 lestijden omvatten en de modules Bistrogerechten vlees en gevogelte, Bistrogerechten vis, Bistrogerechten met groenten en kruiden, Bistronagerechten, Initiatie ontvangst en bediening van gasten, Restaurant à la carte, Restaurant à la carte en keukenorganisatie en Restaurant à la carte en keukenbeheer elk 40 lestijden omvatten;
u) de uitbreidingsmodule Eventcatering na de opleidingen Chef de Partie Desserten, Gebak en Brood, Chef de Partie Groenten, Fruit en Kruiden Chef de Partie Vlees, Wild en Gevogelte, Chef de Partie Vis, Schaal- en Schelpdieren, Grootkeukenkok en Kok kan voor traag lerende cursisten 120 lestijden omvatten;
v) de uitbreidingsmodule Eventcatering na de opleidingen Chef de Partie Desserten, Gebak en Brood, Chef de Partie Groenten, Fruit en Kruiden Chef de Partie Vlees, Wild en Gevogelte, Chef de Partie Vis, Schaal- en Schelpdieren, Grootkeukenkok en Kok kan voor snel lerende cursisten 40 lestijden omvatten.
]
[
w) de opleiding Sommelier kan voor traag lerende cursisten 1080 lestijden omvatten, waarbij alle modules
120 lestijden omvatten;
x) de opleiding Sommelier kan voor snel lerende cursisten 360 lestijden omvatten, waarbij alle modules 40 lestijden
omvatten;
y) de opleiding Barman kan voor traag lerende cursisten 360 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige
barsnacks en ijsbereidingen en Bartender 60 lestijden omvatten en de modules Initiatie bartender en Cocktails en
mocktails 120 lestijden omvatten;
z) de opleiding Barman kan voor snel lerende cursisten 120 lestijden omvatten, waarbij de modules Eenvoudige
barsnacks en ijsbereidingen en Bartender 20 lestijden omvatten en de modules Initiatie bartender en Cocktails en
mocktails 40 lestijden omvatten;
aa) de opleiding Hulpbarman kan voor traag lerende cursisten 180 lestijden omvatten, waarbij de module
Eenvoudige barsnacks en ijsbereidingen 60 lestijden omvat en de module Initiatie bartender 120 lestijden omvat;
ab) de opleiding Hulpbarman kan voor snel lerende cursisten 60 lestijden omvatten, waarbij de module
Eenvoudige barsnacks en ijsbereidingen 20 lestijden omvat en de module Initiatie bartender 40 lestijden omvat;
ac) de opleiding Hulpkelner kan voor traag lerende cursisten 240 lestijden omvatten, waarbij alle modules
120 lestijden omvatten;
ad) de opleiding Hulpkelner kan voor snel lerende cursisten 80 lestijden omvatten, waarbij alle modules
40 lestijden omvatten;
ae) de opleiding Kelner kan voor traag lerende cursisten 600 lestijden omvatten, waarbij alle modules 120 lestijden
omvatten;
af) de opleiding Kelner kan voor snel lerende cursisten 200 lestijden omvatten, waarbij alle modules 40 lestijden
omvatten.
]
[ag) de opleiding Visfileerder-bewerker kan voor traag lerende cursisten 240 lestijden omvatten, waarbij alle
modules 120 lestijden omvatten;
ah) de opleiding Visfileerder-bewerker kan voor snel lerende cursisten 80 lestijden omvatten, waarbij alle modules
40 lestijden omvatten;
ai) de opleiding Bereider van Visproducten kan voor traag lerende cursisten 360 lestijden omvatten, waarbij de
module Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis 120 lestijden omvat;
aj) de opleiding Bereider van Visproducten kan voor snel lerende cursisten 280 lestijden omvatten, waarbij de
module Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis 40 lestijden omvat.
]
Art. 2.
[...]
Art. 3.
[...]
Art. 4.
[...]
Art. 5.
[...]
Art. 6.
Het besluit van de Vlaamse Regering van 26
januari 2007 betreffende de modulaire structuur van het secundair onderwijs
voor sociale promotie voor het studiegebied voeding wordt
opgeheven.
Art. 7.
Dit besluit treedt in werking op 1 september
2008.
Art. 8.
De Vlaamse minister, bevoegd voor het
Onderwijs, is belast met de uitvoering van dit
besluit.
BIJLAGEN
Bijlage I
[...]
Bijlage II
[...]
Bijlage III
[...]
Bijlage IV
[...]
Bijlage V
[...]
Bijlage VI
[...]
Bijlage VII
[...]
Bijlage VIII
[...]
Bijlage IX
[...]
Bijlage X
[...]
Bijlage XI
[...]
Bijlage XII
[...]
Bijlage XIII
[...]
Bijlage XIV
[...]
Bijlage XV
[...]
Bijlage XVI
[...]
Bijlage XVII
[...]
Bijlage XVIII
[...]
Bijlage XIX
[...]
Bijlage XX
[...]
Bijlage XXI
[...]
Bijlage XXII
[...]
Bijlage XXIII
[...]
Bijlage XXIV
[...]
Bijlage XXV
[...]
Bijlage XXVI
[...]
Bijlage XXVII
[...]
Bijlage XXVIII
[...]
Bijlage XXIX Studiegebied voeding Secundair vwo MO Hotelbedrijf BO VO 017
Bijlage XXXStudiegebied voeding Secundair vwo MO Hotel BO VO 018 deel 1
Studiegebied voeding Secundair vwo MO Hotel BO VO 018 deel 2
Bijlage XXXI
[...]
Bijlage XXXII
[...]
Bijlage XXXIII
[...]
Bijlage XXXIV
[...]
Bijlage XXXV
[...]
Bijlage XXXVI
[...]
Bijlage XXXVII
[...]
Bijlage XXXVIII
[...]
Bijlage XXXIXStudiegebied voeding Secundair vwo MO Hotelonthaal BO VO 027
Bijlage XL
[...]
[Bijlage XLI]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Bakkerij BO VO 210 deel 1
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Bakkerij BO VO 210 deel 2
[Bijlage XLII]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Bakker BO VO 410
[Bijlage XLIII]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Banketbakker BO VO 411
[Bijlage XLIV]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Chocoladebewerker BO VO 412
[Bijlage XLV]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Suiker- en marsepeinbewerker BO VO 414
[Bijlage XLVI]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding IJsbereider BO VO 413
[Bijlage XLVII]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Medewerker slagerij BO VO 220
[Bijlage XLVIII]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Slager spekslager BO VO 422
[Bijlage XLIX]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Slager distributie BO VO 420 deel 1
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Slager distributie BO VO 420 deel 2
[Bijlage L]
Studiegebied voeding Wild- en gevogelte- slager BO VO 421
[Bijlage LI]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Bereider van vleesproducten (Charcutier) BO VO 311
[Bijlage LII]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Vleesbereider BO VO 312
[Bijlage LIII]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Vleesbewerker BO VO 313
[Bijlage LIV]
Studiegebied voeding Secundair vwo Opleiding Uitbener - uitsnijder BO VO 310
[Bijlage LV]
Studiegebied horeca Secundair vwo Beroepsopleiding Visfileerder -bewerker BO HR 02
[Bijlage LVI]
Studiegebied horeca Secundair vwo Beroepsopleiding Bereider van visproducten BO HR 03
[Bijlage LVII]
Studiegebied horeca Secundair vwo Beroepsopleiding Koelceloperator visindustrie BO HR 01
[Bijlage LVIII]
[...]
[Bijlage LIX]
Studiegebied horeca Secundair vwo BO Medewerker fastfood BO HR 04
[Bijlage LX]
Studiegebied horeca Secundair vwo BO Medewerker spoelkeuken BO HR 05
[Bijlage LXI]
Studiegebied horeca Chef de partie desserten, gebak en brood BO HR 14
[Bijlage LXII]
Studiegebied horeca Chef de partie groenten, fruit en kruiden BO HR 13
[Bijlage LXIII]
Studiegebied horeca Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren BO HR 12
[Bijlage LXIV]
Studiegebied horeca Chef de partie vlees, wild en gevogelte BO HR 11
[Bijlage LXV]
Studiegebied horeca Grootkeukenhulp BO HR 08
[Bijlage LXVI]
Studiegebied horeca Grootkeukenkok BO HR 10
[Bijlage LXVII]
Studiegebied horeca Hulpkok BO HR 07
[Bijlage LXVIII]
Studiegebied horeca Keukenmedewerker BO HR 06
[Bijlage LXIX]
Studiegebied horeca Kok BO HR 09
[Bijlage LXX]
Studiegebied Drankenkennis Sommelier BO DK 19
[Bijlage LXXI]
Studiegebied horeca Barman BO HR 18
[Bijlage LXXII]
Studiegebied horeca Hulpbarman BO HR 17
[Bijlage LXXIII]
Studiegebied horeca Hulpkelner BO HR 15
[Bijlage LXXIV]
Studiegebied horeca Kelner BO HR 16
[Bijlage LXXV]
Studiegebied horeca Zwevende modules