Inschrijven

Nieuwigheden basisonderwijs 2021-2022 - personeel

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Praktische informatieIn de opleiding "Nieuwigheden in het basisonderwijs 2021-2022 - personeel" komt de nieuwe regelgeving aan bod. Om de secretariaatsmedewerkers in het basisonderwijs ten volle te ondersteunen, besteedt deze opleiding bijzondere aandacht aan de praktische implicaties van de nieuwigheden.  

Wanneer en hoe?

De opleiding wordt in de vorm van een webinar georganiseerd via Microsoft Teams en vindt plaats op dinsdag 31 augustus 2021, start stipt om 9u30 en eindigt ten laatste om 12u00. Tijdens de webinar kan je vragen stellen via de chatfunctie.

De avond voor de webinar ontvang je een link om deel te nemen.

Na de opleiding wordt een opname van de webinar ter beschikking gesteld via de website en op het YouTube-kanaal van de AGODI-academie, zodat je de inhoud ook nadien nog kan (her)bekijken.

Kan je er niet bij zijn? Schrijf je dan toch in zodat we je ook de link van de opname kunnen bezorgen.

Opgelet!

Deze opleiding behandelt de nieuwe regelgeving die betrekking heeft op personeel. Werk je ook voor het leerlingensecretariaat van een basisschool? Schrijf je dan zeker ook in voor de webinar nieuwigheden in de regelgeving van instellingen en leerlingen, die op 31 augustus 2021 in de namiddag plaatsvindt. Dat kan via deze link webinar Nieuwigheden in de leerlingenreglementering basisonderwijs van 31/8

Inschrijven doe je dus apart voor iedere webinar.

Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

AGODI gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dat daarvoor nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch ze gebruiken of laten gebruiken voor commerciƫle doeleinden.

Je gegevens worden bewaard tot 1 september van het schooljaar volgend op je inschrijving, zodat we onze opleidingen kunnen evalueren of om je verder op de hoogte te kunnen houden van het toekomstig aanbod. Na die datum worden je gegevens uit onze databanken verwijderd.

Verplichte en facultatieve informatie

Jouw naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat die gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming AGODI - Agentschap voor Onderwijsdiensten Koning Albert II-laan 15 1210 Brussel

Verantwoordelijken

Bruno Lamelyn
Elke Defranc

Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens. AGODI beschikt ook over een procedure om met gegevenslekken om te gaan.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.agodi@ond.vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit, zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.agodi@ond.vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op http://www.agodi.be/over-ons/privacyverklaring.