Inschrijven

Aanmeldformulier voor leveranciers van educatieve diensten - LeerID

Organisatiegegevens

Dienst en aansluiting
Contactpersoon

Dienstenleveranciers

Ben je leverancier van educatieve diensten en sluit je graag aan op LeerID van de Vlaamse overheid? Vul dan onderstaand formulier volledig in. Een koppeling met LeerID is volledig gratis. Eventuele ontwikkelingen aan jouw zijde om de koppeling tot stand te brengen zijn voor eigen rekening.

Privacy voorwaarden

1. Waarom en hoe verwerken wij persoonsgegevens?

LeerID verwerkt enkel die gegevens die nodig zijn om het gebruik van de door LeerID aangeboden dienstverlening mogelijk te maken. Wij rechtvaardigen deze verwerking op basis van de toestemming die u geeft door akkoord te gaan met deze privacy voorwaarden.

2. Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Wij verzamelen enkel de persoonsgegevens die u hier op het formulier aangeeft, in het bijzonder: de contactgegevens van de contactpersoon die u opgeeft. 

3. Hoe lang bewaren wij uw persoonlijke gegevens?

LeerID bewaart uw gegevens slechts voor zo lang dit strikt noodzakelijk is voor het registratieproces van uw organisatie.

4. Hoe wordt uw persoonlijke data beschermd?

LeerID neemt de passende beschermende en organisatorische maatregelen om de bescherming en veiligheid van uw persoonsgegevens te garanderen conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 30 juli 2018. Uw gegevens worden niet verder doorgegeven aan derden. Uw data wordt niet verwerkt buiten de Europese Unie. 

5. Wat zijn uw rechten?

  • U heeft te allen tijde het recht om de toestemming, die u gegeven heeft voor de verwerking van uw persoonsgegevens, terug in te trekken.
  • U heeft te allen tijde het recht LeerID te contacteren met de vraag om data die wij over u bijhouden, in te kijken.
  • U heeft het recht om na inzage, de verbetering van uw gegevens te eisen.  

6. Contact informatie

Heb je nog vragen over je privacy hoe LeerID omgaat met jouw gegevens? Mail dan naar dpo.dov@vlaanderen.be.

Voor klachten kan je terecht bij de Vlaamse Toezichtcommissie.