Inschrijven

Overzicht van de evenementen onderwijs


BuSO & BuBaO - Leerlingenvervoer

Een vlot verloop van het leerlingenvervoer vereist doorheen het schooljaar enige administratieve opvolging vanuit scholen voor buitengewoon onderwijs.

Daarom zetten we op dinsdag 27 september 2022 de belangrijkste ‘to do’ overzichtelijk uiteen. We besteden specifiek aandacht aan de voornaamste regelgevende principes en de mogelijkheden van de verschillende webapplicaties.

Doelgroep: het schoolpersoneel dat instaat voor de dagelijkse opvolging van het leerlingenvervoer (= meestal secretariaatspersoneel), zowel in het buitengewoon basis- als secundair onderwijs.


  ABC-opleiding leerlingensecretariaten SO

  Deze basisopleiding van de AGODI-academie biedt beginnende secretariaatsmedewerkers van het leerlingensecretariaat in het secundair onderwijs een startbasis om beter hun weg te vinden in de complexe onderwijsregelgeving.


   Elektronische communicatie voor beginnende personeelsleden

   Deze cursus richt zich uitsluitend op beginnende secretariaatsmedewerkers. In deze cursus wordt besproken hoe een schoolsecretariaat een correcte zending kan doorsturen naar het werkstation en hoe ze, indien ze deze moeten aanpassen, op een correcte manier kunnen wijzigen. De cursus wordt aangevuld met voorbeelden en oefeningen.


   We gaan niet software-specifiek te werk.

   • Elektronische communicatie voor nieuwe personeelsleden - 26/09/2022 om 09:45

   Nieuwigheden in de personeelsreglementering vanaf schooljaar 2022-2023

   De AGODI-Academie organiseert opnieuw een infosessie aan de start van het schooljaar met de nieuwigheden van de reglementering. Tijdens de infosessie zal de AGODI-Academie alle nieuwe maatregelen toelichten die vanaf september 2022 van kracht worden. Met de infosessies proberen we in eerste instantie de medewerkers van de personeelssecretariaten nog beter te ondersteunen voor het nieuwe schooljaar 2022-2023.

   De onderwerpen die zullen behandeld worden zijn onder anderen:

   - Oekraïne

   - Ondersteunend personeel

   • Kies een sessie - 14/09/2022 om 13:30
   • Kies een sessie - 13/09/2022 om 08:45
   • Kies een sessie - 12/09/2022 om 08:45