Inschrijven

Ronde van Vlaanderen basisonderwijs 2019


Startpagina

Ook dit jaar trekt het beleidsdomein Onderwijs en Vorming van 3 tot en met 14 juni naar de vijf provincies en Brussel om jou als directeur meer uitleg te geven bij actuele thema’s in het onderwijs. 

De volgende onderwerpen komen zeker al aan bod: OD XXIX, het CAO-decreet, de hervorming van de lerarenopleiding en de impact daarvan op de bekwaamheidsbewijzen. Verder gaan we nog in op thema’s die specifiek zijn voor het basisonderwijs.

Praktische info

 

Provincie Datum Aanvang Plaats Wegbeschrijving
Parking

Limburg

Maandag 3 juni 2019 9u

Cultureel Centrum
Kunstlaan 5 
3500 Hasselt

Bereikbaarheid

Oost-Vlaanderen Dinsdag 4 juni 2019 9u

Handelsbeurs
Kouter 29
9000 Gent

Bereikbaarheid

Vlaams-Brabant en Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Donderdag 6 juni 2019 9u

Den Egger
August Nihoulstraat 74 
3270 Scherpenheuvel-Zichem

Bereikbaarheid

 Antwerpen

Dinsdag 11 juni 2019 9u Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Bereikbaarheid

West-Vlaanderen

Donderdag 13 juni 2019 9u De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18A
8400 Oostende

Bereikbaarheid

Brussel

Vrijdag 14 juni 2019 9u

Hendrik Consciencegebouw
Kon. Albert II laan 15
1210 Brussel

Bereikbaarheid

Begin- en einduur

Ontvangst vanaf 8u30. 
De ronde start om 9u00 en eindigt om 12u00. 

Inschrijven
Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier. Inschrijven is verplicht. Je bent pas ingeschreven na ontvangst van een bevestigingsmail. Vind je de bevestiging niet meteen in je inbox? Controleer dan de map met ongewenste mails (spam).

Programma

De volgende onderwerpen komen zeker al aan bod: OD XXIX, het CAO-decreet, de hervorming van de lerarenopleiding en de impact daarvan op de bekwaamheidsbewijzen. Verder gaan we nog in op thema’s die specifiek zijn voor het basisonderwijs.
Tijdens de pauze staan collega’s aan thematafels voor je klaar om te antwoorden op je vragen.

Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

Het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dit hiervoor nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch deze gebruiken of laten gebruiken voor commerciële doeleinden.

Verplichte en facultatieve informatie

Jouw naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief. Als je deze niet invult, heeft dit geen enkele invloed op de registratie.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming, Departement, Koning Albert II-laan 15, 1210 Brussel

Verantwoordelijken

Ann Verhaegen

Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op https://onderwijs.vlaanderen.be/departement-onderwijs-en-vorming.

Contact

Voor vragen kan je contact opnemen via rondevanvlaanderen@ond.vlaanderen.be

Presentaties

Zodra de presentaties beschikbaar zijn, kan je ze hier downloaden.