Inschrijven

Ronde van Vlaanderen secundair onderwijs 2021

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Startpagina

Op 22 juni ben je van harte welkom op de digitale Ronde van Vlaanderen. 

Je krijgt meer uitleg bij actuele thema’s in het onderwijs. Zoals gelijke onderwijskansen, digisprong, studieaanbod secundair onderwijs matrix en concordantietabellen, ….
Heb je een vraag over een thema? Stel ze dan al zeker via het inschrijvingsformulier.

Vanaf 22 juni vinden jullie ook op de webpagina van de Ronde van Vlaanderen extra presentaties over thema’s die niet live gebracht worden op het digitale event.  De opnames van de digitale Ronde van Vlaanderen vind je later ook terug op de website. 

Daarnaast kan je steeds vragen stellen op ons e-mailadres rondevanvlaanderen@ond.vlaanderen.be

Praktische informatie

De Ronde van Vlaanderen gaat digitaal door via Hopin.

13u30 - 15u30Webinar
15u30 - 16uDigitaal netwerkmoment


Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

Het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dat nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch deze gebruiken of laten gebruiken voor commerciële doeleinden.

Verplichte en facultatieve informatie

Jouw naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief. Als je deze niet invult, heeft dit geen enkele invloed op de registratie.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming
Team Ronde van Vlaanderen
Koning Albert II-laan 15 - 3A
1210 Brussel

Verantwoordelijke

Ann Verhaegen


Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging van persoonlijke gegevens te voorkomen.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op https://onderwijs.vlaanderen.be/departement-onderwijs-en-vorming.

Contact

Voor vragen kan je contact opnemen via rondevanvlaanderen@ond.vlaanderen.be