Inschrijven

Ronde van Vlaanderen basisonderwijs 2022


Startpagina

Ook dit jaar trekt het beleidsdomein Onderwijs en Vorming van 30 mei tot en met 28 juni naar de vijf provincies en Brussel om jou als directeur meer uitleg te geven bij actuele thema’s in het onderwijs. 

Je verneemt de laatste stand van zaken over de onderwijsmaatregelen n.a.v. de Oekraïne crisis, alle nieuwigheden rond personeel en innovatie, inschrijvingsrecht en de inspectie. De minister komt langs en per niveau komen specifieke thema’s aan bod.

Praktische info

 

Provincie Datum Aanvang Plaats Wegbeschrijving
Parking

Antwerpen

Maandag 30 mei 2022 9u

Theater Elckerlyc Frankrijklei 85/87 2000 Antwerpen

Bereikbaarheid

Limburg  Dinsdag 14 juni 2022 9u

C-Mine
C-Mine 10/bus 1
(GPS: Evence Coppéelaan 91)
3600 Genk

Bereikbaarheid

Vlaams-Brabant 

Maandag 20 juni 2022 9u

Den Egger
August Nihoulstraat 74 
3270 Scherpenheuvel-Zichem

Bereikbaarheid

 Brussel 

Dinsdag 21 juni 2022 9u Hendrik Consciencegebouw
Kon. Albert II laan 15
1210 Brussel

Bereikbaarheid

West-Vlaanderen

Maandag 27 juni 2022 9u

Floreal
Koning Albert-I-laan 59
8370 Blankenberge


Bereikbaarheid

Oost-Vlaanderen

Dinsdag 28 juni 2019 9u

CC Stroming
Dorp 101
9290 Berlare

Bereikbaarheid

Begin- en einduur

Ontvangst vanaf 8u30. 
De ronde start om 9u00 en eindigt om 12u15. 

Inschrijven
Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier. Inschrijven is verplicht. Je bent pas ingeschreven na ontvangst van een bevestigingsmail. Vind je de bevestiging niet meteen in je inbox? Controleer dan de map met ongewenste mails (spam).

Programma

Je verneemt de laatste stand van zaken over de onderwijsmaatregelen n.a.v. de Oekraïne crisis, alle nieuwigheden rond personeel en innovatie, inschrijvingsrecht en de inspectie. De minister komt langs en per niveau komen specifieke thema’s aan bod.

Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

Het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dit hiervoor nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch deze gebruiken of laten gebruiken voor commerciële doeleinden.

Verplichte en facultatieve informatie

Jouw naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief. Als je deze niet invult, heeft dit geen enkele invloed op de registratie.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming, Departement, Koning Albert II-laan 15, 1210 Brussel

Verantwoordelijken

Ann Verhaegen

Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op https://onderwijs.vlaanderen.be/departement-onderwijs-en-vorming.

Contact

Voor vragen kan je contact opnemen via rondevanvlaanderen@ond.vlaanderen.be

Presentaties

 Na de Ronde vind je hier de presentaties.