Inschrijven

Duurzaam en schaalbaar internet voor je school – online infosessies Schoolnet+ Fiber

Gegevens van de organisatie

Gegevens van de deelnemer

Privacy
Startpagina

In 2025 zou elke school in de EU toegang moeten hebben tot een supersnelle, veilige en betrouwbare symmetrische glasvezelverbinding. Om de uitrol van glasvezel – fiber – in het onderwijs te versnellen, sloot de Vlaamse overheid daarom met Telenet de raamovereenkomst Schoolnet+ Fiber, af, voor een periode van 4 jaar. Dankzij glasvezel kun je de capaciteit van je internetverbinding altijd verhogen zonder dat je nieuwe infrastructuurwerken hoeft te laten uitvoeren. Ook jouw school kan op dat raamcontract intekenen. 

Praktische informatie

Datum en uur

Woensdag 07/06/2023 – 13u tot 14u (online)
Donderdag 08/06/2023 – 11u tot 12u (online)
Dinsdag 13/06/2023 – 14u tot 15u (online)
Donderdag 15/06/2023 – 16u tot 17u (online)

Raadpleeg het programma om de planning en de invulling van de infosessie te bekijken. 

Inschrijven

Deelname is volledig gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.
Het aantal plaatsen is onbeperkt.
Inschrijven kan tot de dag voor de infosessie en uitsluitend via het online inschrijvingsformulier. De uitnodiging van de infosessie (Teams) wordt de avond voor de infosessie per mail verzonden.  


Programma


Openingswoord en inleiding – Kenniscentrum Digisprong
Duiding van het aanbod raamovereenkomst Glasvezel - Telenet
Vragen van deelnemers
Afronding


Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

Het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dit hiervoor nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch deze gebruiken of laten gebruiken voor commerciële doeleinden.

Verplichte en facultatieve informatie

Jouw naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief. Als je deze niet invult, heeft dit geen enkele invloed op de registratie.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming
Kenniscentrum Digisprong
Koning Albert II-laan 15 - 3A
1210 Brussel

Verantwoordelijken

Sarah Fourneau - sarah.fourneau@ond.vlaanderen.be

Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op https://onderwijs.vlaanderen.be/departement-onderwijs-en-vorming.

Contact

Voor vragen over ‘Infosessies raamcontract Glasvezel voor scholen: Schoolnet+ Fiber’ kan je contact opnemen met Kenniscentrum Digisprong (kenniscentrumdigisprong@ond.vlaanderen.be)