Inschrijven

Vaste benoeming

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Opleidingsinformatie


  • In deze opleiding verneem je aan welke voorwaarden een personeelslid moet voldoen om vast benoemd te kunnen worden.
  • Je krijgt info over de vacantverklaring, mutatie, nieuwe affectatie en de draagwijdte van de vaste benoeming.
  • Je verneemt hoe een onderwijsinstelling een vaste benoeming meedeelt aan het werkstation.


Doelgroep:     

Beginnende secretariaatsmedewerkers
Ervaren secretariaatsmedewerkers
Directies

Praktische informatie

Programma

Voormiddagsessie te Brussel (Dinsdag 12/12/2023) 

9u15: ontvangst 

9u30: begin van de infosessie

12u30: einde 


Namiddagsessie te Brussel (Dinsdag 12/12/2023)

13u15: ontvangst 

13u30: begin van de infosessie

16u30: einde 

Inschrijven
Deelname is volledig gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.
Het aantal plaatsen is beperkt.

Bereikbaarheid

Brussel Herman Teirlinckgebouw

Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

AGODI gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dit hiervoor nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch deze gebruiken of laten gebruiken voor commerciƫle doeleinden.

Je gegevens worden bewaard tot 1 september van het schooljaar volgend op je inschrijving zodat we onze opleidingen kunnen evalueren of om je verder op de hoogte te kunnen houden van het toekomstig aanbod. Na deze datum worden je gegevens uit onze databanken verwijderd.

Verplichte en facultatieve informatie

Jouw naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming AGODI - Agentschap voor Onderwijsdiensten Koning Albert II-laan 15 1210 Brussel

Verantwoordelijken

Bruno Lamelyn

Elke Defranc

Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens. AGODI beschikt ook over een procedure om met gegevenslekken om te gaan.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.agodi@ond.vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.agodi@ond.vlaanderen.be . Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op http://www.agodi.be/over-ons/privacyverklaring