Inschrijven

Webinar Education at a Glance 2024

Gegevens van de deelnemer

Startpagina

Op 10 september 2024 verscheen de nieuwste editie van Education at a Glance, het onderwijsindicatorenboek van de OESO. Op 28 november 2024 worden in deze Engelstalige webinar de voornaamste bevindingen gepresenteerd met een focus op Vlaanderen in internationaal perspectief, waarna hier vanuit Vlaams perspectief op wordt gereflecteerd.

Praktische informatie

Datum en uur

De Engelstalige webinar vindt volledig online plaats op donderdag 28 november, van 13:30 tot 15:00 uur.

Raadpleeg het programma om de planning van het webinar te bekijken. Tijdens het webinar is het mogelijk om jouw (schriftelijke) vragen in het Nederlands te stellen. Een vertaling naar het Engels kan ter plaatse worden uitgevoerd. 


Inschrijven

Deelname is volledig gratis.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers, verzoeken wij je vriendelijk om je in te schrijven via het online inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot uiterlijk 27 november 2024 00:00 uur.

Het webinar zal te volgen zijn via Teams. Na inschrijving ontvang je een Teams-link en verdere informatie.

Achteraf wordt de opname gedeeld op onze webpagina.

Programma

UurActiviteit
13:30-13:45Introductie dhr. Jeroen Backs, afdelingshoofd van de afdeling Strategie en Kennis, departement Onderwijs en Vorming
13:45-14:15Presentatie dhr. Abel Schumann, programmamanager van het INES-netwerk (Indicators of Education Systems) van de OESO
14:15-14:30Reflectie op resultaten door dhr. Koen Pelleriaux, afgevaardigd bestuurder van het GO!
14:30-15:00Ruimte voor vragen uit het publiek en verdere discussie 

Privacy

Bescherming van persoonsgegevens

Het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je inschrijving te registreren en om je te kunnen contacteren als dit hiervoor nodig blijkt.

In geen geval zullen wij de gegevens bekend maken aan derden, noch deze gebruiken of laten gebruiken voor commerciële doeleinden.

Verplichte en facultatieve informatie

Jouw naam, voornaam en e-mailadres moet je ons verstrekken, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de registratie. De andere gegevens zijn facultatief. Als je deze niet invult, heeft dit geen enkele invloed op de registratie.

Ontvanger(s)

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming, Departement, Koning Albert II-laan 15, 1210 Brussel

Verantwoordelijken

Team data, afdeling Strategie en Kennis

Beveiliging

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens.

Jouw rechten

Je kunt via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be vragen welke persoonsgegevens we verwerken en je kunt ze laten verbeteren of verwijderen. We vragen dan een bewijs van jouw identiteit zodat we jouw gegevens niet meedelen aan iemand die er geen recht op heeft. Als je vragen hebt over de manier waarop we jouw gegevens verwerken, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via mail aan dpo.dov@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we jouw gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vind je op https://onderwijs.vlaanderen.be/departement-onderwijs-en-vorming.

Contact

Voor vragen over het webinar ‘ Education at a Glance 2024’ en jouw inschrijving kan je contact opnemen met ask.secretariaat@ond.vlaanderen.be