1ste graad |
1ste leerjaar A |
1ste leerjaar B |
2A Voeding en horeca |
2B Voeding en horeca |
2de en 3de graad dubbele finaliteit (doorstroom en arbeidsmarkt) |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Bakkerijtechnieken |
3-4 |
5-6 |
Horeca |
3-4 |
5-6 |
Slagerijtechnieken |
3-4 |
- |
Slagerij-Traiteurtechnieken |
- |
5-6 |
Toerisme (domein Voeding en horeca) |
3-4 |
5-6 |
2de en 3de graad arbeidsmarktfinaliteit |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Bakkerij |
3-4 |
- |
Brood- en banketbakkerij |
- |
5-6 |
Restaurant en keuken |
3-4 |
5-6 |
Slagerij |
3-4 |
5-6 |
3de graad BSO |
2de graad |
3de graad |
Studiegebied voeding |
Banketbakkerij-chocoladebewerking |
- |
7 |
Restaurantbedrijf en drankenkennis |
- |
7 |
Slagerij-fijnkosttraiteur |
- |
7 |
Specialiteitenrestaurant |
- |
7 |