1. Desguinlei 244, 2018 Antwerpen
1ste graad |
1ste leerjaar A |
1ste leerjaar B |
Voeding en horeca |
Voeding en horeca |
2de en 3de graad BSO |
2de graad |
3de graad |
studiegebied Voeding |
Banketaannemer-traiteur |
- |
7 |
Banketbakkerij-chocoladebewerking |
- |
7 |
Brood- en banketbakkerij |
3-4 |
- |
Brood- en banketbakkerij en confiserie |
- |
5-6 |
Hotelonthaal |
- |
7 |
Restaurantbedrijf en drankenkennis |
- |
7 |
Restaurant en keuken |
3-4 |
5-6 |
Slagerij en verkoopsklare gerechten |
- |
5-6 |
Slagerij en vleeswarenbereiding |
3-4 |
- |
Slagerij-fijnkosttraiteur |
- |
7 |
Specialiteitenrestaurant |
- |
7 |
2de en 3de graad TSO |
2de graad |
3de graad |
studiegebied Voeding |
Brood en banket |
3-4 |
5-6 |
Hotel |
3-4 |
5-6 |
Slagerij en vleeswaren |
3-4 |
5-6 |
Voedingstechnieken |
4 |
- |
studiegebied Toerisme |
Toerisme |
3-4 |
5-6 |