1ste graad |
1ste leerjaar A |
1ste leerjaar B |
2A Stem-technieken (toepassingsgericht) |
2A Voeding en horeca |
2B Stem-technieken |
2B Voeding en horeca |
2de en 3de graad dubbele finaliteit (doorstroom en arbeidsmarkt) |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Bakkerijtechnieken |
3-4 |
5-6 |
Horeca |
3-4 |
5-6 |
Slagerijtechnieken |
3-4 |
- |
Studiedomein land- en tuinbouw |
Natuur- en groentechnieken |
- |
5-6 |
Plant-, dier- en milieutechnieken |
3-4 |
- |
2de en 3de graad arbeidsmarktfinaliteit |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Bakkerij |
3-4 |
- |
Brood- en banketbakkerij |
- |
5-6 |
Grootkeuken en catering |
- |
5-6 |
Restaurant en keuken |
3-4 |
5-6 |
Slagerij |
3-4 |
5-6 |
Studiedomein land- en tuinbouw |
Groenaanleg en -beheer |
- |
5-6 |
Plant, dier en milieu |
3-4 |
- |
3de graad BSO |
2de graad |
3de graad |
Studiegebied voeding |
Banketbakkerij-chocoladebewerking |
- |
7 |
Slagerij-fijnkosttraiteur |
- |
7 |
Specialiteitenrestaurant |
- |
7 |
Studiegebied land- en tuinbouw |
Tuinaanleg en -onderhoud |
- |
7 |