2de graad dubbele finaliteit (doorstroom en arbeidsmarkt) |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Horeca |
3-4 |
- |
Studiedomein maatschappij en welzijn |
Maatschappij en welzijn |
3-4 |
- |
Studiedomein taal en cultuur |
Taal en communicatie |
3-4 |
- |
2de graad doorstroomfinaliteit |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein maatschappij en welzijn |
Maatschappij- en welzijnswetenschappen |
3-4 |
- |
2de graad arbeidsmarktfinaliteit |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Bakkerij |
3-4 |
- |
Restaurant en keuken |
3-4 |
- |
Studiedomein maatschappij en welzijn |
Zorg en welzijn |
3-4 |
- |
3de graad BSO |
2de graad |
3de graad |
Studiegebied voeding |
Banketbakkerij-chocoladebewerking |
- |
7 |
Brood- en banketbakkerij en confiserie |
- |
5-6 |
Restaurant en keuken |
- |
5-6 |
Specialiteitenrestaurant |
- |
7 |
Studiegebied personenzorg |
Kinderzorg |
- |
7 |
Thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige |
- |
7 |
Verzorging |
- |
5-6 |
3de graad TSO |
2de graad |
3de graad |
Studiegebied voeding |
Hotel |
- |
5-6 |
Studiegebied personenzorg |
Sociale en technische wetenschappen |
- |
5-6 |
Studiegebied toerisme |
Toerisme |
- |
6 |