2de en 3de graad dubbele finaliteit (doorstroom en arbeidsmarkt) |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Horeca |
3-4 |
5 |
Studiedomein sport |
Sport |
3-4 |
- |
Sportbegeleiding |
- |
5-6 |
Studiedomein taal en cultuur |
Toerisme (domein Taal en cultuur) |
3-4 |
5-6 |
2de en 3de graad doorstroomfinaliteit |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein domeinoverschrijdend |
Sportwetenschappen |
3-4 |
5-6 |
2de en 3de graad arbeidsmarktfinaliteit |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Bakkerij |
3-4 |
- |
Brood- en banketbakkerij |
- |
5 |
Brood- en banketbakkerij duaal (duaal leren) |
- |
5-6 |
Restaurant en keuken |
3-4 |
5-6 |
Studiedomein sport |
Beweging en sport |
4 |
6 |
Studiedomein taal en cultuur |
Onthaal en recreatie |
- |
6 |
3de graad BSO |
2de graad |
3de graad |
Studiegebied voeding |
Banketbakkerij-chocoladebewerking |
- |
7 |
Chocolatier duaal (duaal leren) |
- |
7 |
Specialiteitenrestaurant |
- |
7 |