1ste graad |
2A Voeding en horeca |
2de en 3de graad arbeidsmarktfinaliteit |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Restaurant en keuken |
3-4 |
5-6 |
Slagerij |
3-4 |
5-6 |
2de en 3de graad dubbele finaliteit (doorstroom en arbeidsmarkt) |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Horeca |
3-4 |
5-6 |
Slagerijtechnieken |
3-4 |
- |
Slagerij-Traiteurtechnieken |
- |
5-6 |
3de graad geen |
2de graad |
3de graad |
Studiedomein voeding en horeca |
Chef de partie desserten, gebak en brood |
- |
7 |
Chef de partie groenten, fruit & kruiden |
- |
7 |
Chef de partie vis, schaal-&schelpdieren |
- |
7 |
Chef de partie vlees, wild en gevogelte |
- |
7 |
Culinair slager |
- |
7 |
Grootkeukenkok |
- |
7 |
Kok |
- |
7 |
Slager-charcutier |
- |
7 |
Sommelier |
- |
7 |
Wild- en gevogelteslager |
- |
7 |