Contact
Thema's A-Z
Evenementen
Verhuis website
Home
Ouders
Leerlingen
Studenten
Cursisten
Onderwijspersoneel
Directies, administraties en besturen
schooljaar 2024-2025
Home
Onderwijsaanbod
Secundair onderwijs
Structuur
Studierichtingen in het secundair onderwijs
Studiedomein VOEDING EN HORECA (Arbeidsmarktfinaliteit)
Aanloop horeca duaal (V&H)
(2de graad bso)
Aanloop slagerij duaal (V&H)
(2de graad bso)
Bakkerij
(2de graad bso)
Brood- en banketbakkerij
(3de graad bso)
Brood- en banketbakkerij duaal
(3de graad bso)
Grootkeuken en catering
(3de graad bso)
Grootkeuken en catering duaal
(3de graad bso)
Hulpkelner duaal
(2de graad bso)
Keukenmedewerker duaal
(2de graad bso)
Medewerker (banket)bakkerij duaal
(2de graad bso)
Medewerker fastfood duaal
(2de graad bso)
Medewerker kamerdienst duaal
(2de graad bso)
Medewerker slagerij duaal
(2de graad bso)
Restaurant en keuken
(2de en 3de graad bso)
Restaurant en keuken duaal
(3de graad bso)
Slachthuismedewerker duaal
(2de graad bso)
Slagerij
(2de en 3de graad bso)
Slagerij duaal
(3de graad bso)
Uitbener-uitsnijder duaal
(2de graad bso)