Contact
Thema's A-Z
Evenementen
Verhuis website
Home
Ouders
Leerlingen
Studenten
Cursisten
Onderwijspersoneel
Directies, administraties en besturen
schooljaar 2024-2025
Home
Onderwijsaanbod
Secundair onderwijs
Structuur
Studierichtingen in het secundair onderwijs
Studiegebied tso Voeding
Assistent voedingsindustrie
(3de graad tso)
Bakkerijtechnieken
(3de graad tso)
Bakkerijtechnieken duaal
(3de graad tso)
Butler-Intendant
(3de graad tso)
Hotelbeheer
(3de graad tso)
Vleeswarentechnieken
(3de graad tso)
Studiegebied bso Voeding
Banketaannemer-traiteur
(3de graad bso)
Banketbakkerij-chocoladebewerking
(3de graad bso)
Brood- en banketbakkerij duaal
(3de graad bso)
Chocolatier duaal
(3de graad bso)
Dieetbakkerij
(3de graad bso)
Gemeenschapsrestauratie
(3de graad bso)
Gespecialiseerd verkoper slagerij duaal
(3de graad bso)
Grootkeuken en catering duaal
(3de graad bso)
Grootkeukenkok duaal
(3de graad bso)
Hotelonthaal
(3de graad bso)
Hotelreceptionist duaal
(3de graad bso)
Kok duaal
(3de graad bso)
Restaurantbedrijf en drankenkennis
(3de graad bso)
Restaurant en keuken duaal
(3de graad bso)
Slagerij duaal
(3de graad bso)
Slagerij-fijnkosttraiteur
(3de graad bso)
Specialiteitenrestaurant
(3de graad bso)
Wereldgastronomie
(3de graad bso)