Contact
Thema's A-Z
Evenementen
Verhuis website
Home
Ouders
Leerlingen
Studenten
Cursisten
Onderwijspersoneel
Directies, administraties en besturen
schooljaar 2023-2024
Home
Onderwijsaanbod
Secundair onderwijs
Structuur
Studierichtingen in het secundair onderwijs
Studiegebied bso Voeding
Banketaannemer-traiteur
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Banketbakkerij-chocoladebewerking
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Brood- en banketbakkerij duaal
(3de graad bso)
Brood- en banketbakkerij en confiserie
(3de graad bso)
Chocolatier duaal
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Dieetbakkerij
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Gemeenschapsrestauratie
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Gespecialiseerd verkoper slagerij duaal
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Grootkeuken
(3de graad bso)
Grootkeuken en catering duaal
(3de graad bso)
Grootkeukenkok duaal
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Hotelonthaal
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Hotelreceptionist duaal
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Kok duaal
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Restaurantbedrijf en drankenkennis
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Restaurant en keuken
(3de graad bso)
Restaurant en keuken duaal
(3de graad bso)
Slagerij duaal
(3de graad bso)
Slagerij en verkoopsklare gerechten
(3de graad bso)
Slagerij-fijnkosttraiteur
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Specialiteitenrestaurant
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)
Wereldgastronomie
(7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso)